De Bloementuin Zwolle

De grootste biologische bloemenpluktuin in Zwolle. Vanaf 28 mei 2022 zijn we weer open! Iedere vrijdag van 14 tot 17 uur en zaterdag van 10 tot 17 uur zijn we open. Kom, pluk en geniet!

De Bloementuin Zwolle

De Bloementuin Zwolle

Kom je eigen bos bloemen plukken bij de Bloementuin in Zwolle. Onze tuin is de grootste biologische pluktuin van Zwolle en omstreken. De pluktuin staat elk jaar vol met kleurrijke bloemen die jij kan plukken voor jouw eigen plukboeket. Leuk om zelf op tafel te zetten of om iemand anders blij mee te maken. De Bloementuin wordt volledig biologisch onderhouden. Er wordt een groot aantal vaste planten en eenjarige bloemen gekweekt in de volle grond.

De tuin ligt achter het erf van de Dijklandhoeve onderdeel van De Stadslanderijen . Tussen de wijken Stadshagen, Aa-landen en Holtenbroek vind u een prachtig stukje rust en ruimte vol bloemen.

Hoe, wat, waar, wanneer en hoeveel?

Vanaf eind mei ben je welkom om de pluktuin weer te bezoeken en om bloemen te plukken. De exacte datum wordt bekend gemaakt op Facebook, Instagram en hier op de website.

Elke vrijdag en zaterdag ben je welkom om bloemen te plukken.
Vrijdag: 14.00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 uur tot 17:00 uur. Pluk een mooi boeket bloemen voor maar €12,00. Een boeket voor €12,00 is een bos wat nog goed in de hand past. Wil je vaker bloemen plukken? We hebben ook abonnementen beschikbaar. In de shop vind je meer over de mogelijkheden en bijbehorende prijzen. Pinnen op de tuin is mogelijk!

U mag zelf de tuin in en plukken wat u mooi vindt!

In de webshop vindt u de verschillende mogelijkheden en prijzen, natuurlijk kan u ook op de tuin direct afrekenen. Alle cadeaubonnen, strippenkaarten en abonnementen worden verzonden via post nl, heeft u spoed of moet het juist later worden verzonden schrijf dit in de opmerkingen bij je bestelling dan zal ik me best doen om daar aan tegemoet te komen.

Andere wensen? Neem contact met me op via: mailto:info@bloementuinzwolle.nl dan kijken we samen naar de mogelijkheden.